Vihreä Kahvi

Vihreä Kahvi

Klorogeenihappo tukee aktiivisesti laihdutusprosessia, sillä on myösterveyttä suosiva ja syöpää ehkäisevä vaikutus, antioksidanttisen vaikutuksen ansiosta se tukee immuunijärjestelmää ja poistaa vapaita radikaaleja, jotka nopeuttavat e limistön vanhenemista. Väitteitä onkin vaikea kumota, koska kenelläkään ei oo tietoa siitä miten asia todella on.

Kofeiinia ei ole missään vihreä kahvi -kapseleissa vai sitä onkin hyvin hieman. Jos paino putoaa, siitä kuuluu täysi kunnia itselle. Vihreä Kahvi vähentää näläntunnetta sekä jeesaa syömään vähemmän sekä pienempiä annoksia.

Vihreä Kahvi

Vihreässä kahviuutteessa on moninkertainen lohko aktiivista painonpudotusyhdistettä, klorogeenihappoa, tavalliseen mustaan kahviin verrattuna. Vaikutuksia onkin useita: -yleinen jaksaminen lisääntynyt. Joillakin testattavilla järjestys oli erilainen. Kun vihreää kahvia kulutettiin enemmän, myös paino laski isompi määrä.  Vihreä kahvi ravintolisävalmisteen muodossa on täydellinen ratkaisu jokaiselle, mitkä eivät tykkää vihreän kahvin mausta, ja jotka haluaisivat täydentää ruokavaliotaan klorogeenihapolla.
Vihreän kahvin valmistuksessa kahvipapuja ei paahdeta kuin perinteisessä kahvinvalmistuksessa. Potilaat laihtuivat keskimäärin 10 kg n. 30 päivää aikana, tällöin he käyttivät päivittäin kapseleita. Guarana onkin luonnollinen kofeiini, jonka hillitsee ruokahalua, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja sallii lisäenergiaa.

Laihduttajan Vihreä Kahvi pienentää näläntunnetta ja helpottaa syömään vähemmän ja pienentämään annoskokoja. Kahvipavut kuivataan paahtamisen sijasta auringon lämmössä. Siksi kapselit soveltuvat erinomaisesti myös henkilöille, mitkä välttelevät kofeiinia.

Mistä tulee vihreä kahvi

Puteli toisin sanoen riittää minimissään 5 viikon kuuriin. Älä syö vain siksi, jotta tästä onkin saapunut tapa. -vatsan toiminta parantunut. Vaikkei tämä ole todiste mihinkään suuntaan, herättää se silti kysymyksen, miksi onkin näin tutkimus tehtiin nimenomaan Intiassa jospa yhtiö sijaitsee toisella puolella maailmaa? Tutkimus ei raportoi minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Pieni surffailu verkossa myöhemmin paljasti tosin, että Pugatšova on laihtunut milloin minkäkin kuurin ja valion kautta, riippuen sivustosta ja tämän tuottajasta… Söin vihreä kahvi -kapseleita maksimisuositusmäärän, 4 viikon ajan.

Uutteen prosenttimäärä, jota Vihreä kahvi -tabletit sisältävät, riittää saavuttamaan huomattavia tuloksia. Oikeita kokemuksia löytyy verrattain vähän, sekä heidän tulokset ovat hyvinkin ristiriitaisia.