Hypoxi-menetelmä

Hypoxi sopii naisille

Käytännössä keho pääsee lisääntyneen verenkierron ansiosta paremmin käsiksi ongelma-alueiden rasvahappoihin ja voi tehokkaammin kuljettamaan heitä elimistössä. Norbert Eggerin kehittämä. Ja vatsa nykyisin onkin tietenkin raskauden jäljiltä ollut harmittava palauttaa. Harjoittelu kestää kerrallaan 40 minuuttia, joka hujahtaa todella nopeaa.

Sen kautta ongelmakohtien ympärysmitta vähenee kolme kertaa enemmän verrattuna vanhanaikaisen liikunnan avustuksella saavutettaviin tuloksiin. Ylipainehoito jälleen edesauttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta sekä stimuloi lymfakiertoa. On myös mahtvaa, kun tietää, niin että yleisössä on joku ainakin kannustamassa ja valokuvaamassa. Vacunautilla pystyy reippaan korvata aerobisen harjoituskerran! Mikäli syke ja kunto antavat periksi, Vacunaut-laitteessa pystyy myös juosta.

Laite soveltuu kovin henkilöille, joiden syke nousee kevyesti korkeaksi. Juoksin matolla sen 45 min paineilmapuku päällä ja voin sanoa jotta hiki virtasi. HYPOXIn läpi rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta. Minulle valittiin yhdistelmäterapia, jossa ihoa kiinteytettiin Hypoxi Dermology Comfort -laitteessa aikaisemmin varsinaista treeniä. Tämän kysymyksen kohdalla jouduinkin hetken pohtimaan, niin että onkohan tuo kuitenkaan miun homma sekä melkein jo lähdin takaisin kotiin 😉 No ei vain, oikein reippaan tässä omalla a:lla porskutellaan menemään ja toivotaan, jotta tuo Hypoxi tupakoida tätä rasvaa nimenomaan sieltä lantiolta, reisistä ja pakaroista eikä yhtään ylempää.

Mihin Hypoxi vaikuttaa?

Yksi kerta (Vacunaut, L250, S120) kestää 45 minuuttia, elikkä tämä on iisi mahduttaa kiireiseen arkeen. Vatsanseutu ja reidet ovat hitaamman aineenvaihdunnan alueita, ja sen takia rasva palaa niiltä alueilta hitaammin. Tämän kuluttua siirryn rasvanpolttoon tarkoitettuun vakuumikuntopyörään, jonka puolestaan näyttää omituiselta avaruussukkulalta. Sitten päästiin tositoimiin.

Varasinkin jo huomiselle seuraavan ajan, sekä silloinkaan myöhemmälle viikolle muutama seuraavaa kertaa. S120-laite pienentää tehokkaasti rasvakertymiä alavatsassa, reisissä ja pakaroissa käyttäen hyväkseen alipainetta, ylipainetta sekä pyöräilyä matalalla sykkeellä. Madonnakin omistaa oman Hypoxin sekä miettikää millaisessa kondiksessa hän onkin, Leino iloitsee. Hoitokertojen määrä riippuu siitä, joka lopputuloksen tahdot saavuttaa ja joka lähtötilanne on.

Hypoxi on kevyen liikunnan ja alipainehoidon yhdistelmä

Muutaman käyntikerran päästä huomaan, jotta sukelluspuvussa maatessa voikin lähes rentoutua, silloin puvun pidä sisällään kulkevat ilmakuplat tuntuvat iholla kutittelevan mukavilta. Kävin eilen ekaa kertaa kokeilemassa Hypoxia.