Takki

Takkeja

Valkoisen takin pituus on nimenomaan nappiin kuten näiden kaikkien muidenkin. Inspiroidu miesten muodista Tänään naisetkin voivat löytää inspiraatiota pukeutumiseensa miesten muodista. Reilu koko on silti parempi kuin liian tiukka, ainakin, jospa haluat pukea takin alle neuleen ja pidentää tän käyttöaikaa pitkälle syksyyn. Löytyy jälleen huomattavasti vaihtoehtoja. Elokuun lämpimät päivät sallivat nykyään keveisiin kesävaatteisiin verhoutumisen, vain hiljalleen saapuvan viileämmän vuodeajan muotiuutuudet valloittavat jo myymälöiden hyllyjä.

Kalleimmissa parkoissa onkin aito, irrotettava turkisvuori, jolloin takin vuosittainen käyttöaika pidentyy merkittävästi. Onko lyhempi nahkatakki silloinkaan ihanampi? Mutta, jahka katsoo tuon yllä olevan kuvan takkeja, sikäli kuitenkin pidän enemmän lyhyemmästä. Mustan sijaan kandee arkipukeutumisessa testata vaaleita pitsinsävyjä. Ajaton safarityyli löytää ystävänsä jonka sesongilla. Huikeita asusteita rakastaville syksy ja talvi tarjoaa roppakaupalla ihasteltavaa.

Takki

Takki www.takit.fi/ osoittaa kivan moneen makuun. Miikan tyyny (Familon Ultra-tikkityyny) onkin korkea sekä napakka, aikamoinen tiiliskivi, vain henkilö on pitänyt siitä hyvinkin merkittävästi. Välikausitakeissa siis nykyään olemme, en ihan vieläkään kanna toppiksia sekä villakangastakkeja kellarista esille. Samalla myöskin paksut, todella kuviolliset, legginsit ovatkin saapuneet housujen rinnalle. Jee. Kengissä saappaat palaavat jälleen talven tullen sekä myös niissä nähdään eläinmaailman kuoseja.

Takin alpakanvillakangas on kaksivärinen ja takkia kääntämällä vaihdat myöskin takin väritystä. Olihan se, ja osoittautui, niin että takki poistuu mallistosta sekä on -50% alennuksessa. Parka on rento päällystakki, joten sen kanssa yhdistetään miellyttäviä sekä helppoja vaatteita. Auta sekä kerro jonka näistä on mielestäsi paras? Otsikon sana on juuri nyt niin puhkikulutettu, niin että siinä taitaa olla jo reikä keskellä. silloin kun silloin törmäsin Elloksella tuohon samoja värejä yhdistävään collegehihaiseen takkiin, sikäli innostuin.

Päätin, jotta voin kännykän sijaan toisin sanoen tilata takin. Kotiin, jonka hengaritila rupee olemaan kortilla johtuen allekirjoittaneen ikuisesta rakkaudesta takkeja kohtaan. Maskuliiniset vivahteet eivät sittenkään tarkoita naisellisuudesta luopumisesta.