Hypoxi

Vaikuttaako Hypoxi hyvinvointiin

HYPOXI-harjoittelu S120- sekä L250- laitteilla tai Vacunaut-laitteella ei sovellu alipainoisille, koska heidän tuotteiden tehtävä on röökata kehosta ylimääräistä rasvaa. Yhdistelmähoitoon (rasvanpoltto + ihonkiinteytys) käy varata näin tunti aikaa laitteen vaihtoineen. HYPOXI tuo varsin tehokasta apua keskivartalon muokkaukseen.

Voit toki rauhassa harrastaa kevyttä liikuntaa niinä päivinä, jolloin et tulee HYPOXIssa. HYPOXIn laitevalikoimaan kuuluu neljä tuotetta. Olen hoikka, mutta klassisen päärynävartalon malliin ylimääräistä onkin kertynyt navasta alaspäin pepun sekä reisien alueelle. Sain myös ateriasuunnitelman, joka antoi minulle käsityksen siitä, millaisia ruokia minun täytyisi syödä.

Konsultaatiossa kartoitetaan yksilöllisesti tavoitteet sekä mahdollisen jakson pituus. Kun minulle tarjottiin 12 viikon HYPOXI harjoitusohjelmaa – Melkein juoksin sinne . HYPOXI-päivien tulisi ravinnollisesti jäädä kevyemmiksi kuin välipäivien. Ennen HYPOXI-jakson aloittamista on mahdollisuus maksuttomaan konsultaatioon studiolla.

Jee, tänään koitti viimein tämä päivä, jota oon innolla odottanut about siitä asti kun kuulin Hypoxin saapuvan Joensuuhun! 🙂 Pääsin tosiaan ensimmäistä kertaa hyppäämään sekä ihopukuun että pyörän päälle, ja testaamaan tuota juttien sekä muiden fitnesskisujen hehkuttamaa treenimuotoa. Tavallisessa liikunnassa et saatta paikallistamaan rasvanpolttoa, vaan rasva lähtee nimenomaan sieltä joista tämä kropastasi ekana lähtee. S120-laitteessa pyöräillään istuma-asennossa, jolloin onkin selkeä esim. lukea samalla lehteä.

Hypoxi

Niin sekä mainittiin tietenkin, että Hypoxi ei korvaa hoidoista kenties vaurioituneita silikonirintoja. Siellä suoritat rasvanpolttoliikuntaa, johon onkin yhdistetty alipaine. Ensimmäisten 40 minuutin Hypoxin aikana minulta kysyttiin huomattavasti kysymyksiä tämänhetkisestä ruokavaliostani ja treeniohjelmastani, ja yleisestä terveydentilastani sekä stressitasoistani.

Mikä hypoxi on?

Alavartaloa muokataan kuntopyörää muistuttavalla laitteella. Jatkuva vaihtelu alipaineen ja normaalipaineen välillä parantaa verenkiertoa hoidettavilla alueilla. Poljen kerrallaan helposti 45 minuuttia pyörällä, jonka onkin rakennettu totaalisen ilmatiiviin Hypoxi-koneen sisälle. Joopa tuleva morsian kokeili Hypoxia. Hypoxharjoitus -hoitoja tehdään puolen tunnin ajan kolme kertaa viikossa ja hoitopäivän kuluttua ei saa syödä kuuteen tuntiin.
Hypoxin avulla ongelmakohtien ympärysmitta pienenee kolme kertaa lisää verrattuna perinteisen liikunnan avulla saavutettaviin tuloksiin.

Hypoxi sopii naisille

Käytännössä keho pääsee lisääntyneen verenkierron ansiosta paremmin käsiksi ongelma-alueiden rasvahappoihin ja voi tehokkaammin kuljettamaan heitä elimistössä. Norbert Eggerin kehittämä. Ja vatsa nykyisin onkin tietenkin raskauden jäljiltä ollut harmittava palauttaa. Harjoittelu kestää kerrallaan 40 minuuttia, joka hujahtaa todella nopeaa.

Sen kautta ongelmakohtien ympärysmitta vähenee kolme kertaa enemmän verrattuna vanhanaikaisen liikunnan avustuksella saavutettaviin tuloksiin. Ylipainehoito jälleen edesauttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta sekä stimuloi lymfakiertoa. On myös mahtvaa, kun tietää, niin että yleisössä on joku ainakin kannustamassa ja valokuvaamassa. Vacunautilla pystyy reippaan korvata aerobisen harjoituskerran! Mikäli syke ja kunto antavat periksi, Vacunaut-laitteessa pystyy myös juosta.

Laite soveltuu kovin henkilöille, joiden syke nousee kevyesti korkeaksi. Juoksin matolla sen 45 min paineilmapuku päällä ja voin sanoa jotta hiki virtasi. HYPOXIn läpi rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta. Minulle valittiin yhdistelmäterapia, jossa ihoa kiinteytettiin Hypoxi Dermology Comfort -laitteessa aikaisemmin varsinaista treeniä. Tämän kysymyksen kohdalla jouduinkin hetken pohtimaan, niin että onkohan tuo kuitenkaan miun homma sekä melkein jo lähdin takaisin kotiin 😉 No ei vain, oikein reippaan tässä omalla a:lla porskutellaan menemään ja toivotaan, jotta tuo Hypoxi tupakoida tätä rasvaa nimenomaan sieltä lantiolta, reisistä ja pakaroista eikä yhtään ylempää.

Mihin Hypoxi vaikuttaa?

Yksi kerta (Vacunaut, L250, S120) kestää 45 minuuttia, elikkä tämä on iisi mahduttaa kiireiseen arkeen. Vatsanseutu ja reidet ovat hitaamman aineenvaihdunnan alueita, ja sen takia rasva palaa niiltä alueilta hitaammin. Tämän kuluttua siirryn rasvanpolttoon tarkoitettuun vakuumikuntopyörään, jonka puolestaan näyttää omituiselta avaruussukkulalta. Sitten päästiin tositoimiin.

Varasinkin jo huomiselle seuraavan ajan, sekä silloinkaan myöhemmälle viikolle muutama seuraavaa kertaa. S120-laite pienentää tehokkaasti rasvakertymiä alavatsassa, reisissä ja pakaroissa käyttäen hyväkseen alipainetta, ylipainetta sekä pyöräilyä matalalla sykkeellä. Madonnakin omistaa oman Hypoxin sekä miettikää millaisessa kondiksessa hän onkin, Leino iloitsee. Hoitokertojen määrä riippuu siitä, joka lopputuloksen tahdot saavuttaa ja joka lähtötilanne on.

Hypoxi on kevyen liikunnan ja alipainehoidon yhdistelmä

Muutaman käyntikerran päästä huomaan, jotta sukelluspuvussa maatessa voikin lähes rentoutua, silloin puvun pidä sisällään kulkevat ilmakuplat tuntuvat iholla kutittelevan mukavilta. Kävin eilen ekaa kertaa kokeilemassa Hypoxia.