Elektroninen Tupakka

Nikotiinipitoinen sähkötupakka

Näin ollen tupakkalain 18 12kk ikärajaa vai myyntilupaa koskeva sääntely ei koske sähkötupakkalaitetta vai nestepatruunoita.  Sähkötupakan nestepatruuna sisältää nestemäistä nikotiinia sekä propyleeniglykolia. Automaattisesssa mallissa sun ei tarvitse muuta kuten imeä suukappaleesta, sikäli vekotin aloittaa liuoksen höyrystämisen.

Lyhyen ajan kuluessa muutama muukin tuttu piintynyt röökaaja on alkanut kaivaa taskustaan samanlaisen putkilon. Cartomizer onkin yhdistelmä, jossa vastus ja pumpulisäiliö on samassa kuoressa. Propyleeniglykolin käyttö höyrystettynä onkin vielä tutkimuksen alla oleva juttu, mutta alustavat tulokset ovatkin huomattavan lupaavia ja mitään haittaa ei oo nykyään saapunut ilmi.

Samalla lukemattomat syöpäkääryleistä irti haluavat ovat saaneet helpotuksen Sähkötupakasta. Itse vapottelen kotona sisällä niin kuten tekevät saletimmin usea muukin e-savukkeiden käyttäjä. Tähän mennessä juttua ei olla tutkittu vieläkään kovinkaan laajasti, vaan alustavat informaatiot ovatkin lupaavia eivätkä mitään haittavaikutuksia olla oikeastaan todettu. Savuttomat rööki sekoitetaan monesti elektronisiin savukkeisiin.

Sähkötupakka täytyisi laillistaa

Vuoden 2010 aikana yksityiset suomalaiset toivat maahan sähkötupakan nikotiiniampulleja enenevässä määrin. eGo-T onkin paras sähkötupakka siitä johtuen, että se on helppo käyttöinen. Patruuna pitää sisällään e-nesteen tankin sekä suukappaleen joista savun kaltaista hengitetään.

Sähkötupakka hinta

Jos noin käy sähkötupakan hinta ainakin kolminkertaistuu. Koska tuotteiden terveysvaikutuksista on toistaiseksi hieman tietoa sekä laitteiden laadussa onkin huomattavaa vaihtelua, kuluttajia kehotetaan jutussa varovaisuuteen. Lopettamiseen kandee käyttää joko nikotiinikorvaushoitoa, minkä on tutkitusti tehokasta eikä ole hyvinvoinnille haitallista, tai tupakastavieroituslääkkeitä. Sen vaikutuksesta saat jatkaa tupakointiin liittyviä tapojasi vailla savun aiheuttamia ongelmia sekä vieroitusoireita.

Eikö tupaakkaa ole tutkittu? Ja eikö rööki tapa valtavasti tyyppejä vuosittain? Ja eikö kessu juuri oo tämä pahe, jonka Suomalaisia tappaa vuositasolla ja tuottaa ne miljardikustannukset? Minkä vaihtoehdon sähkötupakka antaa? Sähkötupakka ei varmasti ole yhtä myrkyllinen kuin kessu. Voimaa pyyhkimiseen ei kannata juuri käyttää, ainoastaan ennemmin jättää paperin silti hetkeksi paikalleen tällöin sille kohtalolle tosiaan tipu isompi määrä aikaa imeä nestettä itseensä.

Höyryhän muistuttaa ulkonäöltään reippaan paljon savua sekä käyttötapa on sama.

Sähkötupakka maksuton datalähde

Höyrystäjä onkin normisti tuotteen pienin osa ja metallia, kun jälleen patruuna onkin useimmiten muovista tuotettu. On käyttäjäkohtaista kummasta mallista pitää. Tässä koko sähkötupakan toiminnallisuus yksinkertaisuudessaan. Sähkötupakka näköisversioi muotoilultaan paljolti röökiä, ja sen käyttö vaikuttaa sähkötupakasta riippuen savukkeiden, piipun taikka sikarin polttolta, mutta se ei aiheuta samoja terveysriskejä kuin perinteiset savukkeet.

Sähkötupakka – Elektroninen tupakka

Länsimaissa perinteisen röökin suosio onkin hiipunut, eli yhtiöt haistavat uutta bisnestä. Mikäli päätyy vieroituslääkkeisiin, niistä joutuu neuvotella lääkärin kanssa. Sähkötupakkaa voivat ostaa täysi-ikäiset henkilöt. Sytytystä lukuunottamatta käytetään kuin perinteistä röökiä. Manuaalista mallia käyttäessäsi saat aktivoida sähkötupakan nappia painamalla.

Lääkerekisteröinti ei merkitse, niin että sähkötupakkaa saisivat valmistaa ainoastaan lääkefirmat, kyse on käyttäjien turvallisuudesta huolehtimisesta, Hassi kirjoittaa. 1.1.2012 voimaan tulleen lakimuutoksen jälkeen sähkötupakan sekä nikotiinia sisältävien nestepatruunoiden tilaaminen omaan käyttämiseen ulkomaisista ETA-alueella sijaitsevista nettikaupoista onkin yhä 100% laillista sekä sallittua.

Sähkötupakan   toimintamekaniikka on suunnilleen seuraavanlainen: lämmityselementti (atomizer) tuottaa akun kautta vesihöyryä, jonka silloin käyttäjän toimesta imetään keuhkoin. No se ei nykyään oo tämän kummempaa kuten tupakan poltto, tän kun nappia painat ja vedät keuhkot toteen ihanaa nikotiini pitoista ilmaa mutta tällä kertaa ilman häkää sekä tervaa elikkä tässäpä laitteessa ilma minkä nikotiinin tuo elimistöösi on vesihöyry eivätkä oikeastaan savu niinkuin joku jo kenties mietti.

Esimerkiksi Dura-C, Titan, ja Yeti ovatkin kaikki manuaalisia Joye510 e-savukkeita vain niissä saattaa olla jälleenmyyjien logoja tai muutoin hieman erilainen ulkoasu. Nimensä mukaisesti höyrystäjä lämmittää nestettä ja muuntaa tämän höyryksi.